Home » D:News » Zuckerberg și-a luat un nou teren pe o insulă din arhipelagul Hawaii

Zuckerberg și-a luat un nou teren pe o insulă din arhipelagul Hawaii

Publicat: 07.05.2021

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a plătit 53 de milioane de dolari pe terenuri din insula Kauai. Zuckerberg şi soţia lui, Priscilla Chan, au achiziţionat aproape 8.000 de metri pătraţi.

Mark Zuckerberg nu este cu gândul doar la Facebook. Tocmai şi-a cumpărat peste 8.000 de metri pătraţi pe o insulă din Hawaii.

Alături de soţia lui, Priscilla Chan, Zuckerberg deţine acum aproape 18.000 de metri pătraţi de teren pe insula Kauai.

De data asta, cei doi au achiziţionat teren lângă o insulă publică numită Lepeuli și nu au de gând să o folosească doar ei, ci o vor lăsa deschisă şi pentru alte persoane.

Mark Zuckerberg are probleme cu vecinii

Zuckerberg şi Chan au declarat că se bucură că pot să contribuie în continuare la conservarea insulei, însă cei doi au tot avut probleme cu localnicii din 2014, de când au cumpărat prima bucată de teren.

Zuckerberg a construit un zid în jurul proprietăţii, iar în 2017 a dat în judecată mai multe familii care susţineau că deţin parcele de teren pe care le cumpărase CEO-ul Facebook, potrivit Mediafax. Nu putea ieşi decât un câştigător.

„Familiile ajung să cheltuiască mai mult pentru reprezentanţii legali decât primesc în schimb. Imaginaţi-vă dacă sunteţi dintre aceste familii şi al șaselea cel mai bogat om din lume, cu cea mai bună echipă de avocaţi din lume, trimit o scrisoare şi îţi spun că o să-ţi cumpere terenul şi dacă puteţi ajunge la o înţelegere. Nu vei ajunge la un acord dacă nu ai şi tu avocaţi”, spunea Kaniela Ing, reprezentantul familiilor din Hawaii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase