Home » D:News » Stimularea vaccinării. Un stat american organizează loterie cu un câștig de 1 milion de dolari

Stimularea vaccinării. Un stat american organizează loterie cu un câștig de 1 milion de dolari

Stimularea vaccinării. Un stat american organizează loterie cu un câștig de 1 milion de dolari
Sursa foto: CDC via Unsplash
Publicat: 14.05.2021

Statul Ohio din SUA organizează o loterie, în următoarele 5 săptămâni, la care pot participa doar persoanele vaccinate. Acestea pot câștiga până la 1 milion de dolari.

Guvernatorul statului Ohio, Mike DeWine, a declarat că doar rezidenții adulți vaccinați vor fi eligibili pentru extragere.

Primul câștigător va fi anunțat pe 26 mai, a adăugat DeWine. Banii din loterie vor fi asigurați din fondurile de ajutor pentru coronavirus de la guvern.

Lider mondial în vaccinarea împotriva COVID-19

„Știu că unii ar putea spune: DeWine, ești nebun!”, a scris DeWine într-un tweet, când a anunțat loteria din Ohio, potrivit Mediafax.

Lider mondial în vaccinarea împotriva COVID-19, SUA a vaccinat 58,7% din populația sa adultă, președintele Joe Biden stabilind ca obiectiv 70% dintre adulți vaccinați până pe 4 iulie, Ziua Independenței. Cu toate acestea, vaccinarea a încetinit în ultimele săptămâni, iar oficialii din sănătate cred că de vină este ezitarea în rândul unor americani.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase