Home » D:News » Gafă a ministrului britanic al Sănătății. „Nu cedați în fața COVID”. Ce a făcut apoi

Gafă a ministrului britanic al Sănătății. „Nu cedați în fața COVID”. Ce a făcut apoi

Gafă a ministrului britanic al Sănătății. „Nu cedați în fața COVID”. Ce a făcut apoi
Sajid Javid / Credit foto: Hepta
Publicat: 27.07.2021

Gafă a ministrului britanic al Sănătății, Sajid Javid, care a fost nevoit să-și ceară scuze după ce i-a invitat pe oameni pe Twitter să „nu-și plece capul în fața COVID”.

Ministrul a scris o postare pentru a anunța recuperarea sa completă după boală. Sajid Javid s-a vindecat la o săptămână după ce a aflat că are coronavirus, conform ANSA.

„Vaccinați-vă dacă nu ați făcut-o încă și să învățăm să trăim cu virusul, în loc să ne plecăm capul în fața lui”, a scris Javid pe Twitter, folosind un verb neobișnuit: „cower” – adică „a-și pleca capul” sau „a se supune”.

Controversă după această afirmație

Tocmai din cauza acestui termen a izbucnit o controversă, mai ales cu opoziția, care l-a acuzat pe ministru că îi denigrează pe cei care respectă regulile.

„A fost o alegere greșită a cuvintelor și îmi cer sincer scuze”, a scris apoi Javid, explicând că sensul mesajului său a fost să-și exprime recunoștința față de vaccinurile care ajută mult în lupta împotriva virusului.

„La fel ca mulți alții, i-am pierdut pe cei dragi din cauza acestui virus teribil și nu i-aș diminua niciodată efectul”, a scris duminică succesorul lui Matt Hancock într-un nou tweet.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase