Home » D:News » Întâlnire neaşteptată la supermarket. Un șarpe se ascundea pe raftul cu condimente

Întâlnire neaşteptată la supermarket. Un șarpe se ascundea pe raftul cu condimente

Întâlnire neaşteptată la supermarket. Un șarpe se ascundea pe raftul cu condimente
Sursa foto: The Guardian - Youtube
Publicat: 19.08.2021

O femeie din Sidney, Australia a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută la supermarket. La raft, a văzut un şarpe lung de 3 metri. „Era la 20 de centimetri de faţa mea, mă privea în ochi”, povesteşte ea. Din fericire, clienta magazinului este de profesie salvator de animale sălbatice şi nu s-a speriat.

Viaţa este plină de neprevăzut, iar acest lucru este valabil chiar şi în cazul unei banale vizite la supermarket. A păţit-o o femeie din Australia, care, în loc să fie „întâmpinată” la raft de reduceri sau produsele căutate, a dat peste un piton lung de 3 metri.

Helaina Alati, în vârstă de 25 de ani, se afla luni într-un magazin din Sydney, când a observat şarpele neveninos, relatează BBC. Supermarketul Woolworths se află la marginea unei întinderi mari de vegetaţie, la periferia nord-vestică a oraşului australian.

„Parcă mi-ar fi spus: Poţi să mă duci afară, te rog?”

„Mi-am întors capul şi (şarpele n.r.) se afla la aproximativ 20 de centimetri de faţa mea, mă privea drept în ochi”, povesteşte ea. „Parcă mi-ar fi spus: Poţi să mă duci afară, te rog?”.

Coincidenţa face, însă, ca femeia să fi fost omul potrivit la momentul potrivit. Alati este de profesie salvator de animale sălbatice şi, fiind familiarizată cu şerpii, aceasta nu s-a panicat, potrivit Mediafax.

După ce a filmat reptila neveninoasă, a alertat personalul magazinului. A luat de acasă o geantă specială pentru transportul şerpilor, în care pitonul a intrat imediat, iar apoi şarpele a fost eliberat în habitatul său natural, departe de locuinţele oamenilor.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase