Home » D:News » Un nou născut a murit într-o maternitate din sudul Franței. După deces a fost depistat cu COVID-19

Un nou născut a murit într-o maternitate din sudul Franței. După deces a fost depistat cu COVID-19

Un nou născut a murit într-o maternitate din sudul Franței. După deces a fost depistat cu COVID-19
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 24.08.2021

Un nou născut, infectat cu virusul SARS CoV-2, a murit într-o maternitate din regiunea Occitania din sudul Franței. Testul pentru depistarea virusului a fost făcut după deces, iar medicii au aflat că și mama bebelușului este infectată.

Un nou născut, infectat cu virusul SARS CoV-2, a murit într-o maternitate din sudul Franței, a anunțat BFMTV, care citează Agenția Regională de Sănătate Occitania.

Instituția a mai arătat că mama bebelușului decedat este și ea infectată cu virusul SARS CoV-2.

Șapte copii infectați cu virusul SARS CoV-2, morți în Franța

„Decesul a fost constatat la naștere într-o maternitate din regiune. Tânăra mamă a fost și ea purtătoare a coronavirusului”, a adăugat Agenția Regională de Sănătate, care a adresat condoleanțe familiei îndoliate și a anunțat că oferă sprijin „profesioniștilor care s-au îngrijit din punct de vedere medical și psihologic de acești oameni greu încercați”.

Sursa citată nu a oferit alte detalii legate de decesul de la maternitatea din Occitania, notează cei de la BFMTV, citați de Mediafax.

Conform statisticilor oficiale, în Franța, de la începutul epidemiei au murit șapte copii infectați cu virusul SARS CoV-2 cu vârste cuprinse între 0 și 9 ani.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase