Home » D:News » Standul Hawker Chan din Singapore, cunoscut pentru supa de 2,5 dolari, și-a pierdut steaua Michelin

Standul Hawker Chan din Singapore, cunoscut pentru supa de 2,5 dolari, și-a pierdut steaua Michelin

Standul Hawker Chan din Singapore, cunoscut pentru supa de 2,5 dolari, și-a pierdut steaua Michelin
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 08.09.2021

Standul din Singapore cunoscut pentru faptul că oferă cea mai ieftină masă cu stele Michelin din lume, tocmai și-a pierdut steaua, anunță CNN.

Hawker Chan, fondat de Chan Hong Meng, a devenit faimos pentru supa sa de pui cu tăiței și sos de soia, de 2,50 dolari, când a fost inclus în primul ghid Michelin al orașului, în 2016, câștigând o stea.

Dar în cea mai recentă ediție, din 1 septembrie, Hawker Chan – cunoscut anterior ca Liao Fan Hong Kong Soya Saoya Chicken Rice & Noodles – nu mai apare.

După triumful său Michelin, cariera lui Meng a decolat. Afacerea sa a crescut de la un stand umil într-un centru de vânzări la un restaurant francizat cu locații în Thailanda, Filipine și alte zone.

Calitatea mâncării ar fi scăzut după deschiderea noilor restaurante

Numele restaurantului a fost schimbat în Hawker Chan și a început să se extindă cu alte feluri de mâncare.

„Sperăm să înțelegem de ce ghidul Michelin ne-a lăsat în afara listei anul acesta. Cu toate acestea, înțelegem, de asemenea, că fiecare are propria opinie în ceea ce privește alegerile alimentare. Vom continua să servim mâncăruri delicioase și la prețuri accesibile, așa cum este viziunea și misiunea noastră”, a scris un reprezentat al Hawker Chan, la solicitarea CNN.

În timp ce unii l-au aplaudat pe bucătarul născut în Malaezia pentru valorificarea muncii sale, alții au spus că a scăzut calitatea mâncării după deschiderea noilor sale restaurante, potrivit Mediafax.

Singapore, ca aproape orice țară din lume, și-a văzut industria turistică afectată puternic de pandemia de coronavirus. Pe fondul blocajelor, industria alimentară a fost deosebit de afectată. Cu toate acestea, rata mare de vaccinare a țării a determinat guvernul din Singapore să înceapă redeschiderea lentă și dezvoltarea unei strategii pentru a trăi în siguranță cu COVID-19.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase