Home » D:News » Câți dintre români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru vacanțe de 5 stele în țară

Câți dintre români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru vacanțe de 5 stele în țară

Câți dintre români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru vacanțe de 5 stele în țară
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 03.10.2021

Jumătate dintre români își doresc condiții de cinci stele în țară, iar trei din zece români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță în România dacă ar fi disponibile servicii de calitate, potrivit unui studiu.

Pentru 44% dintre români sunt importante condițiile de 5 stele pe piața națională, iar un procent de 49% dintre aceștia își doresc piscină și SPA în hotelurile din țară, precum și spații comerciale (36%), arată un studiu realizat la cererea Nordis Group.

Cercetarea arată că trei din zece români ar fi dispuși să plătească mai mult pentru o vacanță în România atât timp cât e îndeplinită condiția de a avea parte de servicii superioare și de facilități de 5 stele. Dintre românii cu venituri mai mari, 50% susțin că sunt interesați să petreacă o vacanță în România într-o locație de 5 stele. În rândul femeilor, procentul ajunge la 47%.

Principalele facilități care lipsesc din hoteluri, în opinia românilor

Astfel, pentru români, principalele facilități care lipsesc din hoteluri sunt zona de piscină și SPA (49%), în special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 ani, și serviciile de curățenie (42%), mai ales pentru bărbați (46%), pentru cei cu vârsta între 35 și 55 ani (46%), dar și pentru cei cu venituri mici (47%), arată Mediafax.

Tot la capitolul facilități lipsesc și spațiile comerciale din hotel (36%), în special pentru femei (41%) și pentru tineri (39%).

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase