Home » D:News » Motivele pentru care popularitatea președintelui american Joe Biden este în scădere

Motivele pentru care popularitatea președintelui american Joe Biden este în scădere

Motivele pentru care popularitatea președintelui american Joe Biden este în scădere
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 04.10.2021

Popularitatea preşedintelui SUA, Joseph Biden, este în scădere, pe fondul stării de nemulţumire faţă de modul în care a gestionat recentele crize interne şi internaţionale.

Politicile preşedintelui Joseph Biden sunt aprobate de 50% dintre cetăţenii americani, în scădere de la 54% în august şi de la 59% în iulie, conform unui sondaj efectuat de Centrul NORC pentru Cercetări în Spaţiul Public.

Potrivit sondajului, 49% dintre americani dezaprobă politicile Administraţiei de la Washington.

De ce sunt nemulţumiţi cetăţenii americani?

Popularitatea preşedintelui SUA a scăzut pe fondul stării de nemulţumire faţă de retragerea bruscă a trupelor din Afganistan, faţă de expulzarea imigranţilor clandestini din Haiti şi faţă de măsurile antiepidemice, conform unui sondaj citat de agenţia Associated Press.

De asemenea, cetăţenii sunt nemulţumiţi de modul în care Administraţia Joseph Biden îşi negociază în Congres proiectele economice, fiscale şi privind reconstrucţia infrastructurii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase