Home » D:News » Vremea în următoarele săptămâni. Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul perioadei

Vremea în următoarele săptămâni. Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul perioadei

Vremea în următoarele săptămâni. Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul perioadei
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 11.10.2021

Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, de sfârșit de octombrie.

Vremea se apropie de normal în noiembrie.

11 – 18 octombrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

18 – 25 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

25 octombrie – 1 noiembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, anunță meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

1 – 8 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar și local excedentare în cele nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase