Home » D:News » Tom Cruise, surprins complet schimbat. Fanii spun că actorul şi-a făcut operaţii estetice

Tom Cruise, surprins complet schimbat. Fanii spun că actorul şi-a făcut operaţii estetice

Tom Cruise, surprins complet schimbat. Fanii spun că actorul şi-a făcut operaţii estetice
Sursa foto: Chris Alvarez @CAlvarezABC7 via Twitter
Publicat: 13.10.2021

Tom Cruise a apărut la un meci de baseball cu o înfăţisare total schimbată, ceea ce i-a făcut pe utilizatorilor reţelelor de socializare să speculeze că actorul şi-ar fi făcut operaţii estetice.

În vârstă de 59 de ani, starul pare uşor umflat la faţă în fotografiile realizate în timp ce privea meciul dintre Los Angeles Dodgers şi San Francisco Giants, din tribune, scrie Smart Radio.

Fotografii şi clipuri video cu Tom Cruise în timp ce zâmbea şi le făcea cu mâna fanilor au circulat pe reţelele sociale, iar unii dintre comentatori au observat noul look.

„Ce-i cu pomeţii de babuin umflat?”, a scris un utilizator al reţelei Twitter.

„Tom şi-a făcut ceva la faţă sau s-a îngrăşat puţin. Dar este tot Tom al nostru”

„Ce ţi-ai făcut la frumoasa ta faţă? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la meciul cu Dodgers. Nu-ţi mai pune mizerii în faţă, te rog”, îl ceartă un fan.

„Tom şi-a făcut ceva la faţă sau s-a îngrăşat puţin. Dar este tot Tom al nostru”, scrie un altul.

Unii dintre utilizatori nu cred că în tribune se afla chiar actorul, argumentând că seamănă mai mult cu o sosie. Însă Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi schimbă înfăţişarea, uneori pentru a se adapta rolurilor sale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase