Home » D:News » Vremea la începutul lunii noiembrie. Prognoza anunțată de meteorologi

Vremea la începutul lunii noiembrie. Prognoza anunțată de meteorologi

Publicat: 25.10.2021
Vremea la începutul lunii noiembrie. Prognoza anunțată de meteorologi
Sursa foto: Pixabay

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în prima parte a lunii noiembrie.

Cu excepția regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade.

Săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane, potrivit prognozei anunțate de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în cele nord-estice și la munte.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase