Home » D:News » Misiune de salvare cu emoții. Imagini cu o femeie și câinele ei, îmbrățișați pe plafonul mașinii

Misiune de salvare cu emoții. Imagini cu o femeie și câinele ei, îmbrățișați pe plafonul mașinii

Misiune de salvare cu emoții. Imagini cu o femeie și câinele ei, îmbrățișați pe plafonul mașinii
Sursa foto: Yakima County Fire District #5
Publicat: 23.11.2021

Emoții mari în timpul unei misiuni de salvare în Yakima, statul Washington. O femeie și câinele ei au scăpat de furia apelor după ce au stat îmbrățișați pe plafonul mașinii.

Laura Larsen și câinele ei, Bailey, erau la plimbare pe malul unui râu, atunci când au observat cum apa a început să crească brusc. Femeia s-a întors rapid la mașină și a pornit la drum, însă la un moment dat motorul s-a oprit.

Mașina era deja înconjurată de ape, așa că femeia și câinele nu au putut ieși din autoturism.

Din fericire, femeia avea la ea telefonul mobil și a cerut ajutor. Pompierii din Yakima au căutat-o cu o dronă și au zărit-o stând îmbrățișată cu câinele ei pe plafonul mașinii.

„Am reușit să sparg geamul din spate și mi-am luat câinele cu mine pe plafon”

Situația a degenerat rapid, iar când salvatorii au ajuns la mașină, aceasta deja se scufunda. Era atât de întuneric încât pompierii au văzut doar ochii câinelui, conform La Stampa.

„Eram într-o zonă cu pietriș de lângă râu”, a povestit femeia, odată ajunsă în siguranță: „din nefericire, nivelul apei a crescut rapid, iar ceața a contribuit la o mare eroare de apreciere a adâncimii în încercarea noastră de a ne întoarce în siguranță. Atunci când motorul s-a oprit, am fost târâți în aval atât de repede încât nu am avut timp să fac altceva decât să cobor geamurile, să iau telefonul și să mă urc pe plafon pentru a cere ajutor. Am reușit să sparg geamul din spate și mi-am luat câinele cu mine pe plafon”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase