Home » D:News » Moș Crăciuni de culoare vor apărea iarna aceasta în parcurile Disney din SUA

Moș Crăciuni de culoare vor apărea iarna aceasta în parcurile Disney din SUA

Publicat: 28.11.2021
Moș Crăciuni de culoare vor apărea iarna aceasta în parcurile Disney din SUA
Foto: Shutterstock

Fără anunțuri oficiale, în parcurile Disney din SUA vor apărea Moș Crăciuni de culoare, cu ocazia sărbătorilor, pentru prima dată în istoria de 66 de ani a parcurilor tematice ale companiei.

Atât la Disneyland Resort din Anaheim, California, cât și la Walt Disney World Resort din Lake Buena Vista, Florida, un Moș Crăciun negru a fost observat cu anumite ocazii, conform CNN.

Un purtător de cuvânt al Disney a declarat pentru CNN că Moș Crăciun este reprezentat în diferite moduri în comunitățile locale și regionale și în întreaga lume – și în acest spirit, Moș Crăciun va reflecta diversitatea, atât la Disneyland Resort, cât și la Walt Disney World Resort.

Moș Crăciuni de culoare au apărut recent și într-o reclamă la biscuiți

Parcurile Disney sunt cel mai recent loc în care familiile pot vedea o astfel de reprezentare a lui Moș Crăciun, mai mulți Moși Crăciuni de culoare apărând în ultimii ani în centre comerciale și într-o reclamă recentă la biscuiții Oreo.

Așa cum era de așteptat, vizitatorii Disney și publicul larg au discutat subiectul în social media.

Utilizatorul Twitter @maciiannn a postat: „Sunt destul de sigur că tocmai l-am prins pe primul Moș Crăciun de culoare care a fost vreodată la Walt Disney World și plâng de fericire.”

Dar @hawksmurray a comentat știrea, spunând: „Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este negru, nu ar trebui să facă un Moș Crăciun negru doar pentru o cascadorie de promovare”.

Unii utilizatori i-au răspuns, spunând „Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este real”.

(sursa: Mediafax)

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase