Home » D:News » Moș Crăciuni de culoare vor apărea iarna aceasta în parcurile Disney din SUA

Moș Crăciuni de culoare vor apărea iarna aceasta în parcurile Disney din SUA

Moș Crăciuni de culoare vor apărea iarna aceasta în parcurile Disney din SUA
Foto: Shutterstock
Publicat: 28.11.2021

Fără anunțuri oficiale, în parcurile Disney din SUA vor apărea Moș Crăciuni de culoare, cu ocazia sărbătorilor, pentru prima dată în istoria de 66 de ani a parcurilor tematice ale companiei.

Atât la Disneyland Resort din Anaheim, California, cât și la Walt Disney World Resort din Lake Buena Vista, Florida, un Moș Crăciun negru a fost observat cu anumite ocazii, conform CNN.

Un purtător de cuvânt al Disney a declarat pentru CNN că Moș Crăciun este reprezentat în diferite moduri în comunitățile locale și regionale și în întreaga lume – și în acest spirit, Moș Crăciun va reflecta diversitatea, atât la Disneyland Resort, cât și la Walt Disney World Resort.

Moș Crăciuni de culoare au apărut recent și într-o reclamă la biscuiți

Parcurile Disney sunt cel mai recent loc în care familiile pot vedea o astfel de reprezentare a lui Moș Crăciun, mai mulți Moși Crăciuni de culoare apărând în ultimii ani în centre comerciale și într-o reclamă recentă la biscuiții Oreo.

Așa cum era de așteptat, vizitatorii Disney și publicul larg au discutat subiectul în social media.

Utilizatorul Twitter @maciiannn a postat: „Sunt destul de sigur că tocmai l-am prins pe primul Moș Crăciun de culoare care a fost vreodată la Walt Disney World și plâng de fericire.”

Dar @hawksmurray a comentat știrea, spunând: „Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este negru, nu ar trebui să facă un Moș Crăciun negru doar pentru o cascadorie de promovare”.

Unii utilizatori i-au răspuns, spunând „Toată lumea știe că Moș Crăciun nu este real”.

(sursa: Mediafax)

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase