Home » D:News » Cum arată casa în care locuiește Elon Musk, amenajată ca o garsonieră

Cum arată casa în care locuiește Elon Musk, amenajată ca o garsonieră

Publicat: 05.12.2021

Elon Musk avea o avere evaluată la începutul lunii trecute la peste 335 de miliarde de dolari, dar locuiește într-o casă mică, de 50.000 de dolari, în Boca Chica, Texas. Casa este amenajată ca un apartament de tip garsonieră.

Fiind unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, Elon Musk își poate permite cu ușurință să arunce sute de milioane de dolari pentru orice casă luxoasă pe care și-ar dori-o.

În schimb, multimiliardarul locuiește într-o casă mică de 50.000 de dolari în Boca Chica, Texas, unde se află sediul său SpaceX, potrivit Mediafax.

Casa este amenajată ca un apartament garsonieră

Musk – care are o valoare netă estimată la 160,4 miliarde de dolari – a scris pe Twitter: „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată.”

„Boxable Casita” , locul în care trăiește CEO-ul Tesla, este o unitate transportabilă de 20×20, care are doar aproximativ 400 de metri pătrați.

Casa este amenajată ca un apartament garsonieră și are o bucătărie complet utilată, baie, living și dormitor.

Locuința este open-space. În același spațiu miliardarul are atât dormitorul, cât și bucătăria și o zonă de living.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase