Home » D:News » Alex Baldwin recunoaște că i s-ar putea încheia cariera după împușcarea Halynei Hutchins

Alex Baldwin recunoaște că i s-ar putea încheia cariera după împușcarea Halynei Hutchins

Alex Baldwin recunoaște că i s-ar putea încheia cariera după împușcarea Halynei Hutchins
Credit foto: Hepta
Publicat: 06.12.2021

Alec Baldwin a recunoscut că ar putea ajunge la finalul carierei sale de actor după împușcarea directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei Rust.

„Ar putea fi”, a declarat actorul în vârstă de 63 de ani într-un interviu acordat lui George Stephanopoulos de la ABC News, adăugând că nu-i pasă.

Baldwin a mai spus că „nu a apăsat pe trăgaciul” armei în timpul incidentului din 21 octombrie din New Mexico, relatează BBC.

„Cineva a pus un glonț într-o armă”, a spus el. „Știu că nu sunt eu”.

Baldwin este cunoscut mai ales pentru interpretările sale în filme precum Glengarry Glen Ross și The Hunt For Red October, precum și pentru modul în care l-a imitat pe Donald Trump în emisiunea americană de sketch-uri Saturday Night Live.

Interviul de la ABC a fost difuzat în SUA joi seara.

„Nu știu ce s-a întâmplat pe acel platou. Nu știu cum a ajuns acel glonț în acea armă. Nu știu”, a declarat Alec Baldwin.

Actorul a spus că în timpul repetiției din 21 octombrie Hutchins îi dirija fiecare mișcare. „Mă ghida în legătură cu modul în care vrea să țin arma. Am ținut-o acolo unde mi-a spus ea să o țin, și a ajuns să fie îndreptată chiar sub subsuoara ei.”

Pentru a obține imaginea, actorul a spus că a trebuit să armeze pistolul – dar nu să tragă cu el.

„Nu am apăsat pe trăgaci. Am armat pistolul. Am spus: ‘Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Poți să vezi asta? Și apoi am dat drumul la percutorul armei, iar arma s-a descărcat”, a spus Baldwin.

Prima mărturie a lui Alec Baldwin în fața camerei

Este prima dată când Baldwin a vorbit despre incident în fața camerei, cu excepția unui scurt interviu pe care l-a acordat pentru TMZ în octombrie, în încercarea de a opri paparazzi să îl urmărească pe el și familia sa.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu elicopterul la spital după împușcătură, dar a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost, de asemenea, rănit.

Potrivit înregistrărilor de la tribunal, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, Dave Halls, care nu știa că aceasta conținea muniție reală și a indicat că era descărcată strigând „armă rece”.

Halls primise arma de la Hannah Gutierrez-Reed, armurierul de 24 de ani care a lucrat la film.

Avocații doamnei Gutierrez-Reed au declarat că aceasta nu știa de unde „proveneau cartușele cu muniție reală”. Această întrebare se află acum în centrul unei anchete a poliției din SUA.

Anchetatorii au obținut deja un mandat de percheziție la sediul unui furnizor de arme.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase