Home » D:News » Greşeală de „cascadorii râsului” a unui ziar dominican. Ce fotografie a apărut lângă legenda ”Donald Trump, preşedintele SUA”

Greşeală de „cascadorii râsului” a unui ziar dominican. Ce fotografie a apărut lângă legenda ”Donald Trump, preşedintele SUA”

Publicat: 13.02.2017
Greşeală de „cascadorii râsului” a unui ziar dominican. Ce fotografie a apărut lângă legenda ”Donald Trump, preşedintele SUA”
Alec Baldwin e foarte convingător în rolul lui Donald Trump. Aşa au crezut şi cei de la El Nacional, care au publicat din greşeală o fotografie cu actorul Alec Baldwin imitându-l pe Trump deasupra legendei: „Donald Trump, preşedintele Statelor Unite".
Fotografia celebrului actor purtând o perucă blondă a fost folosită pentru a ilustra un articol din ediţia de vineri, cu titlul „Trump spune că acordurile cu Israelul nu favorizează pacea”, aceasta apărând lângă poza premierului israelian Benjamin Netanyahu, scrie Gândul
 
Ulterior, El Nacional a publicat o erată, dar şi un anunţ pe site-ul ziarului, în care editorii explicau că fotografia respectivă însoţită de legenda „Donald Trump, preşedintele SUA”, a apărut în pagina 19, iar greşeala nu a fost observată de cei din echipa redacţională. 
 
„El Nacional le cere scuze cititorilor săi şi oricărei persoane care s-a simţit lezată de publicarea acestei imagini”, au transmis jurnaliştii. 
 
Donald Trump a criticat în mai multe rânduri felul în care a fost satirizat de actorul Alec Baldwin la emisiunea Saturday Night Live, arătând că o asemenea personificare a sa e „groaznică”.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase