Home » D:News » Un YouTuber și-a tunat Tesla Model S cu 3 motoare cu reacție

Un YouTuber și-a tunat Tesla Model S cu 3 motoare cu reacție

Publicat: 13.12.2021

YouTuberul Warped Perception a postat recent un videoclip în care prezintă o Tesla Model S modificată cu nu mai puțin de trei motoare cu reacție care reduc timpul de accelerare de la 0 la 96,5 km/h cu o secundă.

Sloganul canalului, „Engineering Fun”, nu ar putea fi mai potrivit. În trecut, YouTuberul a experimentat cu hidrogen și chiar a demonstrat cum un jet de apă poate tăia un telefon în jumătate, relatează Interesting Engineering.

Cu câteva luni în urmă, într-un alt videoclip de-ale lui și-a încărcat mașina în timp ce era remorcată, dar cel mai recent clip duce Tesla pur și simplu la un alt nivel.

YouTuberul ne poartă prin călătoria sa de a pune motoarele cu reacție pe Tesla și chiar explică rațiunea din spatele plasării lor în spatele portbagajului mașinii în videoclip.

Tesla Model S modificată de YouTuber poate fi propulsată exclusiv de motoarele cu reacție

Întreaga configurație este bine proiectată și poate fi controlată fără probleme din interiorul mașinii. În timp ce ideea este să folosească motoarele cu reacție ca amplificatoare de viteză, el poate și să conducă mașina pe autostradă fără să folosească deloc propulsia electrică.

YouTuberul nu este singurul care s-a gândit la motoare cu reacție pe o mașină Tesla. Chiar CEO-ul Tesla, Elon Musk, a spus anterior acest lucru, referindu-se la Tesla Roadster, care urmează să fie lansată în 2023.

La începutul lunii mai a acestui an, Musk a reafirmat ideea pachetului opțional SpaceX. Așadar, în timp ce așteptăm ca Tesla Roadster original să iasă din Gigafactories ale Tesla, modelul S îmbunătățit al YouTuberului este cu siguranță cel mai bun lucru existent.

Așa cum era de așteptat, motoarele cu reacție au sporit cu siguranță accelerația mașinii Tesla Model S, reducând cu o secundă timpul de accelerație de la 0 la 96 km/h. Deși promisiunea lui Tesla Roadster cu o accelerație de 1,1 secunde este încântătoare, va fi și rezultatul lucrului a mii de ingineri Tesla.

Având în vedere că doar o singură persoană s-a gândit și a construit totul, acest videoclip este impresionant. Iar o idee grozavă pentru următorul ar fi un motor cu reacție cu hidrogen pe post de combustibil.

Vă recomandăm să citiți și:

Un cuplu a dat peste un cartof demn de Cartea Recordurilor chiar în curtea casei

Bitcoin este în scădere din cauza temerilor cu privire la mediu

Statele Unite, în urma Europei şi Chinei la producţia de maşini electrice

Motivul pentru care un oraș din Cehia își lansează propria monedă

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase