Home » D:News » Clasamentul celor mai bune baruri din lume. Un bar londonez, pe primul loc

Clasamentul celor mai bune baruri din lume. Un bar londonez, pe primul loc

Publicat: 13.12.2021
Clasamentul celor mai bune baruri din lume. Un bar londonez, pe primul loc
Sursa foto: Pixabay

Barul Connaught din Londra a fost desemnat cel mai bun din lume, pentru al doilea an consecutiv, fiind al treilea bar care a reușit acest lucru în istoria de 13 ani a premiilor.

Pentru o mare parte din istoria sa, lista anuală a celor mai bune 50 de baruri din lume a fost o bătălie la vârf între New York și Londra. Dar în acest an Londra a ocupat primele două locuri, în timp ce New York are doar două baruri în tot topul 30, potrivit CNN.

Hotelul Connaught, de cinci stele, se află în Mayfai, a fost inaugurat ca hotel Prince of Saxe-Coburg în 1815, iar barul de inspirație cubistă în stilul anilor 1920 a fost deschis în 2008. Specialitatea barului este căruciorul său de Martini, cu ajutorul căruia barmanii oferă clienților o experiență personalizată a băuturilor.

Tayēr + Elementary de pe Old Street din Londra, a urcat pe locul 2, după ce anul trecut a fost cel mai bine plasat nou intrat în top.

Pe locul 10 în listă, Katana Kitten, un bar în stil japonez din West Village din New York, a fost cel mai bine clasat bar din SUA.

Dante, din Greenwich Village, care a ocupat primul loc în 2019, a coborât pe locul 30 în lista din acest an.

Spania este lideră în Europa la capitolul baruri

Cafe La Trova din Miami se află pe locul 28, în timp ce Attaboy, din Lower East Side din New York, a fost pe locul 32.

Limantour din Mexico City, pe locul 6, a fost desemnat cel mai bun bar din America de Nord, iar orașul a fost reprezentat și de Hanky Panky, pe locul 12, Handshake Speakeasy, pe locul 25, și Baltra Bar, pe locul 38.

Buenos Aires a depășit, de asemenea, Big Apple în materie de cocktailuri, Florería Atlántico urcând pe locul 5 și păstrând premiul pentru cel mai bun bar din America de Sud, iar Presidente a primit premiul pentru cea mai mare ceștere, de 29 de locuri, până pe 21. Tres Monos, pe locul 33, a fost o altă noutate.

Spania este lideră în Europa cu patru baruri pe listă, inclusiv Paradiso și Two Schmucks din Barcelona, pe locurile 3 și, respectiv, 11. Salmon Guru din Madrid a fost pe locul 24 și a câștigat premiul Michter’s Art of Hospitality.

Rusia a depășit, de asemenea, performanța SUA, cu El Copitas din Sankt Petersburg pe locul 8 și Insider Bar din Moscova pe locul 13.

Coa din Hong Kong a urcat pe locul 7 și a fost desemnat cel mai bun bar din Asia, dar Singapore a fost orașul cu cele mai multe intrări în total: șase în total, condus de Jigger & Pony pe locul 9. Are chiar și un bar numit Manhattan – pe locul 15 – ca o nouă lovitură la coroana pierdută de New York.

Academia celor mai bune 50 de baruri din lume este formată din experți în industria barurilor din întreaga lume. Perioada de votare a avut loc între martie 2020 și septembrie 2021.

Primele 30 de locuri sunt:

 1. Connaught Bar (Londra)
 2. Tayēr + Elementary (Londra)
 3. Paradiso (Barcelona)
 4. The Clumsies (Atena)
 5. Florería Atlántico (Buenos Aires) Cel mai bun bar din America de Sud.
 6. Licorería Limantour (Mexico City) Cel mai bun bar din America de Nord
 7. Coa (Hong Kong) Cel mai bun bar din Asia
 8. El Copitas (Sankt Petersburg)
 9. Jigger & Pony (Singapore)
 10. Katana Kitten (New York City)
 11. Two Schmucks (Barcelona)
 12. Hanky Panky (Mexico City) Cea mai mare intrare nouă
 13. Insider Bar (Moscova)
 14. Baba au Rum (Atena)
 15. Manhattan (Singapore)
 16. Atlas (Singapore)
 17. Zuma (Dubai) Cel mai bun bar din Orientul Mijlociu și Africa
 18. The SG Club (Tokyo)
 19. Drink Kong (Roma)
 20. 1930 (Milano)
 21. Presidente (Buenos Aires)
 22. Maybe Sammy (Sydney)
 23. Cantina OK! (Sydney)
 24. Salmon Guru (Madrid)
 25. Handshake Speakeasy (Mexico City)
 26. No Sleep Club (Singapore)
 27. Camparino in Galleria (Milano)
 28. Cafe La Trova (Miami)
 29. Little Red Door (Paris)
 30. Dante (New York City)
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase