Home » D:News » Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în luna martie?

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în luna martie?

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în luna martie?
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 07.02.2022

Luna februarie va avea temperaturi normale pentru această perioadă, ușor mai ridicate în Nord și Est. Precipitații vor apărea mai mult în zonele montane.

Luna martie nu vine cu surprize din punct de vedere meteorologic.

Ploile vor fi puține, arată prognoza meteorologilor ANM pentru următoarele patru săptămâni.

Vremea între 7 și 14 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza pentru 14 – 21 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în nord- estul țării, dar și ușor mai coborâte la munte. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Ce temperaturi vor fi între 21 și 28 februarie?

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în toate regiunile.

Vremea între 28 februarie și 7 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în toată țara.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase