Home » D:News » Boris Johnson susține că „Rusia plănuiește cel mai mare război din Europa de după 1945”

Boris Johnson susține că „Rusia plănuiește cel mai mare război din Europa de după 1945”

Boris Johnson susține că „Rusia plănuiește cel mai mare război din Europa de după 1945”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 22.02.2022

Într-un interviu dat publicității de BBC, Boris Johnson susţine că există semnale clare ale unui război planificat de Rusia. Dacă previziunile premierului britanic se vor adeveri, în Europa va fi din nou război după 77 de ani.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a susţinut în cadrul unui interviu acordat BBC că Rusia ar plănui un război, după 77 de ani de pace pe continentul european.

„Dovezile sugerează că Rusia plănuieşte cel mai mare război din Europa de după 1945. Toate semnele sunt că planul a început deja în anumite privinţe”, a declarat Boris Johnson.

O invazie care va încercui capitala Ucrainei

Serviciile de informaţii au dezvăluit că Rusia intenţionează să lanseze o invazie care va încercui capitala Ucrainei, Kiev, conform celor prezentate de Johnson în interviul cu Sophie Raworth de la BBC.

„Oamenii trebuie să înţeleagă costul absolut pe care îl poate presupune viaţa umană”, a mai spus Boris Johnson.

Cele mai recente estimări ale guvernului american sugerează că numărul trupelor ruse staţionate acum de-a lungul graniţei cu Ucraina, atât în Rusia, cât şi în Belarus, este între 169.000 şi 190.000 de soldaţi.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase