Home » D:News » Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul de lux al unui oligarh rus

Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul de lux al unui oligarh rus

Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul de lux al unui oligarh rus
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01.03.2022

Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul de lux pe care lucra, „Lady Anastasia”, deținut de oligarhul rus Alexander Mijeev cu afaceri in industria de arme. Ucraineanul a recunoscut tot, dar a spus că nu regretă nimic.

Un marinar ucrainean a încercat să scufunde iahtul de lux al șefului său, un oligarh rus cu afaceri în industria armelor, dar a fost eliberat după ce a explicat situația autorităților.

Marinarul, în vârstă de 55 de ani, se afla pe vasul de 5 milioane de lire sterline, la Pord Adriano, în Mallorca.

După ce a fost eliberat a spus că nu regretă „nimic din ceea ce am făcut și aș face-o din nou”, scrie Mirror.

Un „act de răzbunare” împotriva rusului Alexander Mijeev

Bărbatul a lucrat ca mecanic pe nava Lady Anastasia timp de aproximativ 10 ani și a declarat, potrivit presei locale, citate de Mirror, că tentativa de scufundare a fost un „act de răzbunare” împotriva proprietarului vasului, rusul Alexander Mijeev, care deține o poziție înaltă într-o companie de stat rusă, specializată în armament.

La sosirea gărzii civile, acesta s-a predat și a spus: „Șeful meu este un criminal care vinde arme care ucid poporul ucrainean”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase