Home » D:News » ProMotor.ro – site-ul pe care cei mai mulți români au văzut cum arată noul SUV Dacia Bigster

ProMotor.ro – site-ul pe care cei mai mulți români au văzut cum arată noul SUV Dacia Bigster

Publicat: 04.03.2022
ProMotor.ro – site-ul pe care cei mai mulți români au văzut cum arată noul SUV Dacia Bigster
De departe, cea mai vizualizată știre a vizat prezentarea în România a noului concept Dacia Bigster

ProMotor.ro a înregistrat un record de trafic în privința afișărilor, site-ul aflându-se pe primul loc în lista publicațiilor online din domeniul Auto & Moto înscrise în SATI. 

Conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet), joi, 3 martie 2022, cititorii de presă online din România au ales site-ul ProMotor.ro pentru a se informa despre subiectele de actualitate din lumea Auto. ProMotor.ro a generat 862.670 de afișări, depășind chiar și platforme consacrate de e-commerce din domeniul Auto.

De departe, cea mai vizualizată știre a vizat prezentarea în România a noului concept Dacia Bigster.

ProMotor.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase