Home » D:News » Julian Assange se căsătorește în închisoare

Julian Assange se căsătorește în închisoare

Julian Assange se căsătorește în închisoare
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 15.03.2022

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se va căsători cu Stella Moris pe 23 martie, în închisoarea de maximă siguranță Belmarsh. El va purta un kilt creat de Vivienne Westwood, creatoare care va concepe și rochia de mireasă a viitoarei doamne Assange, de profesie avocat.

La căsătoria dintre fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, și avocata Stella Moris, care va avea loc în închisoarea Belmarsh, pe 23 martie, vor putea participa doar patru invitați, potrivit The Guardian.

Vivienne Westwood va crea rochia de mireasă pentru logodnica lui Assange, avocata Stella Moris, în vârstă de 50 de ani, și un kilt pentru Assange, ai cărui părinți au legături cu Scoția.

Designerul a fost un susținător fervent al lui Assange.

Julian Assange se căsătorește în închisoarea de înaltă securitate în care este deținut

Moris, care l-a întâlnit pe Assange pe când acesta locuia în ambasada Ecuadorului din Londra și căuta azil politic, se va căsători cu fondatorul WikiLeaks în închisoarea de înaltă securitate, la aproape trei ani de la arestarea sa.

Cuplul are doi copii.

Moris, care a vorbit duminică cu logodnicul ei, a declarat pentru agenția de știri PA că amândoi sunt „foarte entuziasmați”, în ciuda restricțiilor impuse în ziua ceremoniei.

Ea a spus că așteaptă să afle dacă li se permite un fotograf și că invitații vor trebui să plece imediat după aceea, în ciuda faptului că nunta va avea loc în timpul orelor normale de vizită.

„Evident, suntem foarte entuziasmați, chiar dacă circumstanțele sunt foarte restrictive”, a spus ea.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase