Home » D:News » Figurina Zelenski și cocktail-uri Molotov. Cum strânge bani un producător de LEGO pentru Ucraina?

Figurina Zelenski și cocktail-uri Molotov. Cum strânge bani un producător de LEGO pentru Ucraina?

Figurina Zelenski și cocktail-uri Molotov. Cum strânge bani un producător de LEGO pentru Ucraina?
Sursa foto: Hepta.ro
Publicat: 19.03.2022

Figurinele LEGO care care îl înfățișează pe Zelenski și reproduc cockteilul Molotov sunt foarte căutate de clienți. Fondurile obținute prin comercializare sunt folosite în scopuri umanitare, pentru refugiații din Ucraina.

Citizen Brick, care face produse LEGO imprimate, realizează mai multe figurine cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru a le vinde în cadrul unei campanii umanitare destinate refugiaților din război.

Câți bani a strâns compania?

Inițial, compania a adunat 16.540 de dolari după ce a vândut figurine cu Zelenski la prețul de 100 de dolari și cocktailuri Molotov cu 10 dolari bucata.

„Datorită interesului pentru campania de caritate, am aranjat să facem o nouă serie de produse cu figurina Zelenski. Speranța noastră este să adunăm 100.000 de dolari, iar banii vor fi donați în totalitate pentru a asigura provizii medicale pentru refugiații din Ucraina”, a anunțat compania, potrivit Mediafax.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase