Home » D:News » Papa Francisc a vizitat un spital din Roma unde se află copii din Ucraina

Papa Francisc a vizitat un spital din Roma unde se află copii din Ucraina

Papa Francisc a vizitat un spital din Roma unde se află copii din Ucraina
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 21.03.2022

Papa Francisc i-a vizitat pe copiii ucraineni aflați într-un spital din Roma. Este vorba despre copiii care au fugit din Ucraina după începerea războiului.

Papa Francisc a vizitat 19 copii ucraineni aflați la Spitalul Bambino Gesù din Roma. Vizita s-a desfășurat sâmbătă după amiaza.

Cel mai tânăr pacient care a fugit din Ucraina

Cel mai tânăr pacient a fugit din Ucraina în primele zile ale războiului care a început pe 24 februarie. El primește tratament pentru afecțiuni oncologice și neurologice, dar și pentru răni severe provocate de explozii, a anunțat, prin intermediul unui comunicat, Matteo Bruni, reprezentantul Vaticanului.

„Papa s-a oprit în camere și i-a vizitat pe toți cei bolnavi înainte de a se întoarce la Vatican”, scrie în comunicatul citat de CNN.

Potrivit Vaticanului, 50 de refugiați din Ucraina au trecut prin spitalul italian de la începutul invaziei rusești.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase