Home » D:News » Festivalul Neversea revine după doi ani de pandemie. Organizatorii investesc 10 milioane de euro

Festivalul Neversea revine după doi ani de pandemie. Organizatorii investesc 10 milioane de euro

Publicat: 14.04.2022
Festivalul Neversea revine după doi ani de pandemie. Organizatorii investesc 10 milioane de euro
Sursa foto: Shutterstock

Festivalul Neversea revine după pauza provocată de pandemie. Organizatorii investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a evenimentului de la Constanța.

Festivalul se va desfășura între 7 și 10 iulie, iar investiția este cu 25% peste cea realizată în 2019 în organizarea celei de a III-a ediții a evenimentului, anunță organizatorii.

Pe scena celui mai mare festival de pe plajă din Europa vor urca Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino.

Ce artiști urcă pe scena festivalului?

Pe scenele secundare vor fi nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house.

The Ark, scena creată pentru amatorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead.

Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă, precizează organizatorii, potrivit Mediafax.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase