Home » D:News » MESAJE DE PAŞTE 2022. Iată cele mai frumoase felicitări și urări de Paște

MESAJE DE PAŞTE 2022. Iată cele mai frumoase felicitări și urări de Paște

Publicat: 23.04.2022

MESAJE DE PAŞTE 2022. Cei mai mulți români sărbătoresc Paștele duminică, 24 aprilie 2022. Ca în fiecare an, vrem să le transmitem prietenilor și celor dragi cele mai frumoase urări și felicitări pentru a marca sărbătorile pascale. Așadar, pentru cei care au rămas în pană de idei, iată câteva dintre cele mai inedite mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite de Paște.

Puteți alege dintr-o serie de mesaje care pot fi trimise familiei, prietenilor, celor dragi, colegilor și cunoscuților în noaptea de Înviere și în zilele de Paște:

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!

Cele mai frumoase mesaje și urări de Paște 2022

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a înviat!

Sursa foto: Pixabay

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de Hristos a înviat!

Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Lumină în suflet şi în minte! Gânduri bune şi numai zile senine! Hristos a Înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii şi de speranţe, energie nouă şi lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveţi parte de minuni şi să preţuiţi momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiţi.

Trimite-le celor dragi o urare de Paște!

Cristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!

Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvăra. Fie ca promisiunea de Paşte sa îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Mesaje, felicitări și urări de Paște 2022

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, sa fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

Sursa foto: Pixabay

Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de toţi cei dragi!

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Oul înroşit, mielul rumenit, cozonacul mărit, Paşte fericit. Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nadejde şi pace în viaţă.

Cele mai frumoase urări și felicitări pentru sărbătorile pascale

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înțelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care cântă suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici și iți doresc multă căldura in suflet, presărata cu fericire! Paste fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat şi Paşte Fericit!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Vă mai recomandăm să citiți și:

Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai? Prognoza transmisă de ANM

Câți dintre români își vor petrece Paștele acasă în acest an?

De ce este Învierea Domnului (Paștele) cea mai mare sărbătoare creștină

Ce semnifică Vinerea Mare. Tradiții din Vinerea Patimilor

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase