Home » D:News » Regina Elisabeta a II-a va lipsi de la petrecerile din grădina regală în această vară

Regina Elisabeta a II-a va lipsi de la petrecerile din grădina regală în această vară

Publicat: 07.05.2022
Regina Elisabeta a II-a va lipsi de la petrecerile din grădina regală în această vară
Sursa foto: Shutterstock

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va lipsi de la petrecerile din grădina regală de anul acesta. Alți membri ai Familiei Regale îi vor ține locul Reginei, a anunțat Palatul Buckingham, citat de BBC.

Regina, care are 96 de ani și probleme de mobilitate, și-a redus mai multe angajamente în ultimele luni.

De obicei, peste 30.000 de persoane sunt invitate în fiecare an la Palatul Buckingham sau la Palatul Holyroodhouse.

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat că detaliile cu privire la membrii familiei regale care vor participa vor fi anunțate ulterior.

Regina și-a redus mai multe angajamente în ultimele luni

Prima petrecere în grădină din anul Jubileului de Platină al Reginei va avea loc miercurea viitoare la Palatul Buckingham, urmând altele pe 18 și 25 mai, precum și pe 29 iunie la Palatul Holyroodhouse, reședința sa oficială din Edinburgh, scrie Mediafax.

Din cauza pandemiei, este pentru prima dată în ultimii trei ani când publicul a fost invitat la casa reginei pentru petrecerile din grădină.

Petrecerile sunt folosite de Palatul Buckingham pentru a recunoaște și recompensa serviciile publice, invitații fiind nominalizați de o rețea de sponsori, inclusiv lord-locotenenți, departamente guvernamentale, forțele armate și grupuri religioase.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase