Home » D:News » Trei persoane au murit din cauze necunoscute într-un resort din Bahamas

Trei persoane au murit din cauze necunoscute într-un resort din Bahamas

Trei persoane au murit din cauze necunoscute într-un resort din Bahamas
Foto: Pixabay
Publicat: 11.05.2022

Trei americani au murit din cauze necunoscute într-o stațiune din Bahamas. O femeie aflată în același complex hotelier a fost transportată în stare gravă la un spital din Miami. Autoritățile încearcă să afle ce au pățit turiștii americani.

O femeie spitalizată în Bahamas, unde alți trei americani au murit din cauze necunoscute într-o stațiune, a părăsit țara și este tratată la un spital din Miami, a anunțat comisarul Royal Bahamas Police Force.

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, este în stare gravă, a declarat comisarul Paul Rolle. Ea a fost inițial transportată pe calea aerului la un spital din Nassau, potrivit CNN.

Nu există suspiciuni de crimă în cazul celor trei decese, a declarat premierul interimar al Bahamasului, Chester Cooper. Identitățile americanilor care au murit vor fi făcute publice după ce „identificarea oficială” va fi completă, a declarat Rolle pentru CNN, în timp ce autoritățile încearcă să afle de ce au murit.

Nu există suspiciuni de crimă în cazul celor trei decese

Cele trei decese de la stațiunea Sandals Emerald Bay din Great Exuma au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al stațiunii și de Departamentul de Stat al SUA.

„Putem confirma moartea a trei cetățeni americani în Bahamas. Urmărim îndeaproape ancheta autorităților locale cu privire la cauza morții. Suntem pregătiți să oferim toată asistența consulară adecvată. Din respect pentru viața privată a familiilor, nu avem nimic de adăugat în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat într-un comunicat.

Vineri, personalul stațiunii a alertat poliția după ce un bărbat a fost găsit decedat într-o vilă. În timp ce se îndreptau spre locul incidentului, poliția a fost anunțată că un alt bărbat și o femeie au fost găsiți în stare de inconștiență într-o altă vilă, se arată în comunicat.

„Prezentau semne de convulsii”

Poliția a intrat în dormitorul primei vile, unde a găsit un „bărbat caucazian întins pe jos, fără reacție” și fără semne de traumă. Un medic l-a declarat mort, a precizat poliția.

Ofițerii au fost apoi direcționați către cea de-a doua vilă, unde l-au găsit pe cel de-al doilea bărbat „prăbușit de un perete într-o baie, fără reacție”. Femeia a fost „găsită într-un dormitor, pe un pat”, potrivit comunicatului, scrie Mediafax.

„Ambii prezentau semne de convulsii”, se precizează în comunicat. Nici ei nu prezentau urme de violență și au fost declarați decedați de către un medic.

Bărbatul și femeia de la cea de-a doua vilă s-au simțit prost cu o zi înainte de deces și au primit tratament la o unitate medicală locală.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase