Home » D:News » Ce spune Serghei Lavrov despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin?

Ce spune Serghei Lavrov despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin?

Ce spune Serghei Lavrov despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 31.05.2022

Vladimir Putin nu dă semne de sănătate precară, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, pe fondul zvonurilor privind boala liderului rus.

„Știți, președintele Putin apare în public în fiecare zi. Îl puteți vedea pe ecranele televizoarelor, îi puteți citi discursurile, îi puteți asculta discursurile”, a declarat ministrul de externe pentru postul francez de televiziune TF1, citat de Sky News.

„Nu cred că vreo persoană sănătoasă la cap poate vedea în această persoană semnele unei boli sau afecțiuni. Las acest lucru la conștiința celor care răspândesc astfel de zvonuri, în ciuda posibilităților zilnice de a se asigura cine arată cum arată în această lume”, a mai spus Lavrov.

Putin, „foarte bolnav de cancer la sânge”?

Speculațiile în jurul stării de sănătate a lui Vladimir Putin circulă de mai mulți ani, dar s-au intensificat doar de când acesta a ordonat invazia Ucrainei.

La începutul acestei luni, revista New Lines a relatat că a obținut o înregistrare audio a unui oligarh apropiat de Kremlin care l-a descris pe președintele rus ca fiind „foarte bolnav de cancer la sânge”, deși tipul de cancer la sânge nu a fost specificat.

Publicația a afirmat că o „notă strict secretă” a fost trimisă de către sediul central al FSB, agenția de securitate internă a Rusiei, către toți directorii săi regionali.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase