Home » D:News » Emma Zeicescu este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Emma Zeicescu este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Emma Zeicescu este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Publicat: 02.06.2022

Emma Zeicescu este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA care va fi difuzat sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 19.00.

Emma Zeicescu a lucrat mai bine de 20 de ani în televiziune, presa scrisă şi online. Este licenţiată în jurnalism, fiind specializată în breaking news şi talk-show. A colaborat cu Realitatea TV (2006-2016), Digi24 (2011 – 2012), TVR 1 (2016-2019) şi Gândul (2020-2021), unde a prezentat timp de un an și jumătate emisiunea Gândul Live.

După 21 de ani în presă Emma Zeicescu a trecut în comunicare, alăturându-se Philip Morris România ca director de comunicare.

Urmărește interviul integral cu Emma Zeicescu, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase