Home » D:News » Team-building în Elveția. 25 de persoane s-au ars încercând să meargă pe cărbuni încinși

Team-building în Elveția. 25 de persoane s-au ars încercând să meargă pe cărbuni încinși

Team-building în Elveția. 25 de persoane s-au ars încercând să meargă pe cărbuni încinși
Foto: Shutterstock
Publicat: 18.06.2022

Douăzeci și cinci de persoane au fost tratate pentru arsuri în nordul Elveției după ce au mers pe cărbuni încinși în cadrul unui exercițiu de team-building, scrie BBC.

Treisprezece dintre ele au fost duse la spital și tratate pentru răni mai grave după incident. La eveniment au intervenit 10 ambulanțe.

Grupul a trecut peste un pat de cărbuni lung de câțiva metri și au simțit dureri la scurt timp după aceea, a declarat poliția.

La eveniment au intervenit 10 ambulanțe

Nu este încă clar dacă a existat o problemă cu aranjarea cărbunilor sau cu modul în care grupul a trecut peste ei.

Oficialii au deschis o anchetă și au prelevat probe de la locul incidentului, care se află în peninsula Au, la sud de orașul Zurich, scrie Mediafax.

Mersul pe un pat de cărbuni încinși este folosit uneori în cadrul cursurilor motivaționale și al evenimentelor caritabile.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase