Home » D:News » Cazinouri închise în cel mai mare centru de jocuri de noroc din lume, din cauza COVID-19

Cazinouri închise în cel mai mare centru de jocuri de noroc din lume, din cauza COVID-19

Cazinouri închise în cel mai mare centru de jocuri de noroc din lume, din cauza COVID-19
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 13.07.2022

Macao a închis aproape toate afacerile comerciale și industriale, inclusiv cazinourile sale, timp de o săptămână. Autoritățile se luptă pentru a limita creșterea infecțiilor cu COVID-19 în cel mai mare centru de jocuri de noroc din lume.

Serviciile esențiale, inclusiv hotelurile, supermarketurile și farmaciile, vor rămâne totuși deschise, au declarat oficialii orașului, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc recent.

Anunțul a fost făcut în condițiile în care Macao a raportat recent 71 de noi cazuri de COVID-19, ridicând totalul la 1.374 de la jumătatea lunii iunie. Mai mult de 17.000 de persoane se află în carantină, au declarat autoritățile.

Peste 90% dintre locuitorii din Macao, vaccinați împotriva COVID-19

Autoritățile locale au adăugat două hoteluri din stațiunile unde se află cazinouri pe lista celor care vor fi folosite ca facilități medicale COVID-19, în încercarea de a crește capacitatea de a face față valului de infecții, potrivit Reuters.

Mai mult de 90% dintre locuitorii din Macao sunt complet vaccinați împotriva COVID-19, dar aceasta este prima dată când orașul a trebuit să se confrunte cu varianta Omicron, care se răspândește rapid.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase