Home » D:News » Ce a pățit o femeie după ce a luat de pe jos o bancnotă? A fost la un pas de moarte!

Ce a pățit o femeie după ce a luat de pe jos o bancnotă? A fost la un pas de moarte!

Ce a pățit o femeie după ce a luat de pe jos o bancnotă? A fost la un pas de moarte!
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 17.07.2022

O femeie susține că a fost la un pas de moarte după ce a luat de pe jos o bancnotă de 1 dolar.

Renne Parson din Kentucky, SUA a povestit că întregul corp i-a amorțit și a fost dusă de urgență la spital după ce a luat de pe jos o bancnotă de 1 dolar.

Femeia se afla cu soțul ei, Justin, și copiii în Nashville, Tennessee, atunci când familia a decis să folosească toaleta de la un restaurant de fast-food.

„Fără să mă gândesc, pur și simplu am luat-o de pe jos”

Explicând pe o rețea de socializare online, femeia a scris că „ne-am oprit la McDonald’s și în timp ce așteptam ca soțul meu să se întoarcă de la toaletă, am văzut o bancnotă de 1 dolar pe jos”.

„Fără să mă gândesc, pur și simplu am luat-o de pe jos. Am ținut-o în mână și m-am uitat în jur, gândindu-mă să i-o dau unei fetițe. Chiar atunci a venit și soțul meu și am băgat bancnotă în buzunar, iar apoi m-am dus și eu la toaletă”, a scris Parson.

„M-am spălat pe mâini și nu le-am mai uscat în totalitate. Ies din toaletă și mă îndrept spre mașină. Între timp, am scos bancnota din buzunar, o țin în mână și apoi o pun undeva în ușa mașinii. În timp ce fac asta îi spun și soțului ce noroasă sunt că am găsit-o”, a continuat femeia.

„Nu îmi pasă dacă găsiți o bancnotă de 20 sau 100 de dolari, nu o luați de pe jos!”

„Apoi, scot un șervețelul dezinfectant pentru a mă șterge pe mâini, știind că soțul mi-a spus mai demult să fiu atentă la banii luați de pe jos pentru că oamenii îi folosesc pentru droguri. În timp ce a început să mă certe, dintr-o dată am realizat [greșeala mea]. Brusc am simțit [o amorțeală] în umeri și apoi în restul corpului care nu se mai oprea. I-am spus lui Justin să mă ajute și că nu glumesc, că mă simt foarte ciudat”, arată postarea, potrivit UniLad.

„L-am apucat de braț și apoi întregul corp mi-a amorțit, nu mai puteam să vorbesc și respiram cu greu. Justin țipa la mine să nu adorm și încerca să explice la 911 ce se întâmplă (serviciul de urgență din SUA). Am leșinat înainte să ajungem la spital, însă din fericire medicii m-au ajutat. A durat câteva ore și a fost nevoie de medicamente, dar în cele din urmă am început să mă simt din nou normal. Un polițist ne-a explicat că, cel mai probabil, bancnota fusese folosită pentru a tăia sau depozita droguri sau a fost lăsată intenționat cu droguri la interior. Combinația mâinilor umede și alcoolului de la șervețele, împreună cu reacția corpului meu la drog, m-ar fi putut costa viața. Așadar, nu îmi pasă dacă găsiți o bancnotă de 20 sau 100 de dolari, nu o luați de pe jos!”, a scris femeia.

Vă mai recomandăm să citiți și:

O femeie „s-a trezit” la propria înmormântare. „A deschis ochii și a început să transpire”

O femeie susține că o companie producătoare de bere i-ar fi injectat reclame în vise

O femeie s-ar fi vindecat în premieră de HIV folosind un tratament nou cu celule stem

Femeie oarbă timp de 15 ani, din cauza unui diagnostic greșit. Cum și-a recăpătat vederea?

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase