Home » D:News » Un oficial ucrainean susține că oțelul destinat Marii Britanii este jefuit de ruși

Un oficial ucrainean susține că oțelul destinat Marii Britanii este jefuit de ruși

Un oficial ucrainean susține că oțelul destinat Marii Britanii este jefuit de ruși
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 25.07.2022

Un oficial ucrainean susține că oțelul produs pentru a fi exportat în Marea Britanie este jefuit de ruși, potrivit Sky News.

Oțelul care era destinat Marii Britanii și care a rămas în uzina Azovstal, este transportat în Rusia, susține un reprezentant al companiei care deține unitatea industrială.

Yuriy Ryzhenkov mai spune că oțelul este parțial vândut în Africa și Asia și valorează aproximativ 500 de milioane de lire sterline.

Oțelul, vândut în Africa și Asia

„Ceea ce fac ei cu acest oțel este practic un jaf. Ne fură produsele, nu numai pe ale noastre, ci și unele dintre aceste produse aparțin deja clienților europeni. Așa că documentăm cât mai mult posibil. Pregătim cazul și îi vom urmări cu tot ceea ce avem”, a declarat Yuriy Ryzhenkov pentru BBC.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase