Home » D:News » Câte zboruri au avut întârzieri în ultima săptămână pe Aeroportul Otopeni?

Câte zboruri au avut întârzieri în ultima săptămână pe Aeroportul Otopeni?

Câte zboruri au avut întârzieri în ultima săptămână pe Aeroportul Otopeni?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 13.08.2022

Un număr de 744 zboruri au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute la decolare sau la aterizare, în ultima săptămână, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB), cifra fiind în scădere.

Potrivit Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), în intervalul 4 august – 10 august 2022, pe Aeroportul „Henri Coandă”, un număr de 744 zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu o scădere de 72 de zboruri afectate de întârzieri față de săptămâna anterioară.

Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piață a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (231 de zboruri), Blue Air (124 de zboruri), Ryan Air (112), și Tarom (91 de zboruri).

În aceeași perioadă, un număr de 5 zboruri au fost anulate.

În intervalul 4 – 10 august 2022, pe AIHCB au fost operate 2.381de zboruri (2170 regulate și 93 neregulate).

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase