Home » D:News » Un celebru producător de ciocolată părăsește Rusia

Un celebru producător de ciocolată părăsește Rusia

Un celebru producător de ciocolată părăsește Rusia
Foto: Pexels
Publicat: 20.08.2022

Producătorul de ciocolată Lindt & Spruengli va părăsi piața din Rusia ca urmare a războiului din Ucraina, potrivit Sky News.

Producătorul de ciocolată Lindt & Spruengli va părăsi piața rusească din cauza războiului din Ucraina, au anunțat marți reprezentanții companiei.

Compania elvețiană, celebră pentru ciocolata Lindor și iepurașii de Paște, a decis încă din luna martie să își închidă temporar magazinele și să suspende livrările în Rusia.

Producătorul de ciocolată Lindt & Spruengli iese definitiv de pe piața rusească

Acum, elvețienii au hotărât să iasă definitiv de pe piața rusească.

„În prezent, compania a decis că în urma anunțului din 9 martie 2022, Lindt & Spruengli Group a decis să iasă de pe piața rusească. Ne vom sprijini angajații din Rusia și vom acționa în conformitate cu reglementările locale”, au anunțat reprezentanții companiei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase