Home » D:News » Captură record de metamfetamină în Australia. Câte kilograme au confiscat polițiștii?

Captură record de metamfetamină în Australia. Câte kilograme au confiscat polițiștii?

Captură record de metamfetamină în Australia. Câte kilograme au confiscat polițiștii?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 28.08.2022

Poliția australiană a anunțat că a confiscat metamfetamină în valoare de aproximativ 1,1 miliarde de dolari, în ceea ce a declarat că este cea mai mare captură de droguri din istorie în această țară, informează Reuters.

Peste 1.800 kilograme de metamfetamină au fost găsite în containere sosite în portul Sydney în ultimele săptămâni, ascunse în plăci de piatră de marmură, a anunțat poliția statului New South Wales într-un comunicat.

Puțin peste 1.000 kg de metilamfetamină au fost găsite în cea mai recentă captură, conform poliției, după ce săptămâna trecută au fost confiscate aproximativ 750 de kilograme.

De unde provenea metamfetamina?

„Capacitatea pe care a demonstrat-o această grupare, în ceea ce privește volumul și mărimea, este enormă. Aceste cifre sunt uluitoare”, a declarat John Watson, de la poliția statului New South Wales.

Toate transporturile proveneau din Orientul Mijlociu.

Nu au fost formulate acuzații în legătură cu cea mai recentă captură, dar poliția a arestat trei bărbați în legătură cu drogurile găsite săptămâna trecută.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase