Home » D:News » Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, motiv de îngrijorare

Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, motiv de îngrijorare

Publicat: 08.09.2022
Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, motiv de îngrijorare
Sursa foto: Profimedia

Medicii sunt îngrijorați de starea de sănătate a reginei Elisabeta a Marii Britanii și au recomandat ca aceasta, în vârstă de 96 de ani, să rămână sub supraveghere medicală, a anunțat Palatul Buckingham.

O sursă de la palat a declarat că membrii apropiați au fost informați și a minimizat speculațiile potrivit cărora monarhul ar fi căzut, conform Reuters.

Miercuri, regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniștrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Întreaga țară, profund îngrijorată pentru regina Elisabeta a II-a

Cu o zi înainte, regina a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcția de prim-ministru al țării, la castelul Balmoral, reședința sa din Scoția.

Truss a declarat că întreaga țară este fi profund îngrijorată de această veste. „Gândurile mele – și gândurile oamenilor din întreagul nostru regat – sunt alături de Majestatea Sa Regina și de familia ei în aceste momente”, a spus ea.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase