Home » D:News » Sosia Reginei Elisabeta a II-a se retrage din respect pentru regretatul monarh

Sosia Reginei Elisabeta a II-a se retrage din respect pentru regretatul monarh

Sosia Reginei Elisabeta a II-a se retrage din respect pentru regretatul monarh
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 13.09.2022

După 34 de ani în care a fost recunoscută ca sosie a Reginei Elisabeta a II-a, Mary Reynolds a anunțat că se retrage „din respect” pentru regretatul monarh, potrivit ladbible.com.

Sosia Reginei Elisabeta a II-a renunță la job după 34 de ani „din respect”, după moartea monarhului

Cu toate acestea, Mary Reynolds își va păstra în continuare ținutele ca amintire și în memoria unei femei care, potrivit ei, „se simțea parte din familie”.

Mary, în vârstă de 89 de ani, din Epping, Essex, și-a început cariera de sosie a reginei în 1988, dar a primit comentarii care spuneau că seamănă cu regretatul monarh încă de la vârsta de 17 ani.

Sosia Reginei Elisabeta a II-a a apărut în diverse filme și emisiuni de televiziune

În cei 34 de ani de carieră de imitatoare, ea a apărut în diverse filme și emisiuni de televiziune, inclusiv în Doctor Who în 1988 și în filmul de comedie Bullseye în 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore.

Când a fost întrebată despre decizia de a se retrage, Mary a spus „Vreau să spun că acum este o schimbare de eră, totul va fi foarte ciudat. Mă uitam la televizor cu o zi înainte și simțeam că vor fi niște vești proaste, care, desigur, au venit în cele din urmă și te fac să te simți foarte, foarte, foarte, foarte trist. Și apoi îți cam dai seama că acela va fi sfârșitul, în ceea ce mă privește… din respect, nu cred că ar trebui să se facă ceva”.

Deși Mary crede că decizia de a înceta cariera de imitatoare este cea corectă, ea nu vine fără o mare tristețe.

„Tocmai m-am mutat acasă… și am două cutii pline de pălării și tocmai am găsit un loc unde să le pun și m-am gândit: Nu o să mai am nevoie de ele”, a spus ea. „Te face să te simți foarte trist”.

A fost „regina – nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, a fost REGINĂ”

Mary a spus că cel mai probabil va păstra ținutele, deoarece „au făcut parte din viața [ei] atât de mult timp”.

În ciuda faptului că nu a întâlnit-o niciodată pe regină, Mary a susținut că a făcut parte din mulțimea de pe Mall la nunta și încoronarea ei.

Ea a spus: „Am dormit peste noapte pe drum cu prietenul meu, în corturi. Ne-am udat foarte tare și am fost foarte norocoși pentru că una dintre clădirile de acolo avea un radio, așa că am auzit întreaga slujbă. Și când i-au pus coroana pe cap, cerul s-a deschis”.

Când a fost întrebată ce a învățat de la regretatul monarh, Mary a explicat că a încercat întotdeauna „să se comporte ca regina, să fie drăguță cu oamenii și să-i respecte” și că nu va mai exista niciodată cineva ca regina Elisabeta a II-a.

Mary a spus că regretatul monarh a fost „regina – nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, a fost REGINĂ”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase