Home » D:News » O femeie a fost tratată cu ceai de plante și meditație după ce i s-a extirpat o aluniță

O femeie a fost tratată cu ceai de plante și meditație după ce i s-a extirpat o aluniță

O femeie a fost tratată cu ceai de plante și meditație după ce i s-a extirpat o aluniță
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.09.2022

O femeie din Italia, în vârstă de 40 de ani, a fost operată de melanom fără anestezie, pe masa din bucătăria unui centru naturist.

Femaia a fost tratată apoi timp de 2 ani cu ceai de plante și meditație, după care a murit în spital. Vineri a venit verdictul instanței.

Roberta Repetto, în vârstă de 40 de ani, fusese operată fără anestezie de către medic pe masa din bucătărie a unui centru medical.

Femeia a fost tratată cu ceai din plante și meditație timp de 2 ani

După câteva luni a început să se simtă rău, dar a fost tratată cu ceai din plante și meditație timp de 2 ani. Apoi a murit în octombrie 2020 la Spitalul San Martino din Genova, unde ajunsese într-o stare gravă.

„Guru” al centrului naturist din Borzonasca (Genova), Paolo Bendinelli, și medicul Paolo Oneda din Brescia au fost condamnați fiecare la câte 3 ani și 4 luni de închisoare. Psihologul Paola Dora a fost achitat, anunță ANSA.

Cei trei erau judecați pentru moartea femeii ucisă de metastazele tumorii după îndepărtarea aluniței.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase