Home » D:News » Cum a reușit un bărbat să locuiască timp de patru ani într-un „apartament ascuns” din mall?

Cum a reușit un bărbat să locuiască timp de patru ani într-un „apartament ascuns” din mall?

Cum a reușit un bărbat să locuiască timp de patru ani într-un „apartament ascuns” din mall?
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 29.10.2022

Un bărbat a trăit într-un apartament secret în mijlocul unui centru comercial timp de 4 ani, până când a fost în cele din urmă prins.

Michael Townsend a rămas fără locuință după ce a fost evacuat din vechiul său apartament de către proprietar.

El a auzit o reclamă la radio pentru mall din Rhode Island, SUA, și și-a amintit că descoperise cândva o cameră goală în clădire, relatează Mirror.

S-a mutat acolo împreună cu unul dintre prietenii săi

Reclama vorbea despre cât de grozav ar fi dacă oamenii ar locui la mall, care nu numai că oferă o experiență bogată de cumpărături, dar are și toate lucrurile de care cineva ar avea nevoie pentru a supraviețui și a duce „o viață sănătoasă”.

După ce a pornit în căutarea spațiului ascuns și l-a găsit încă nefolosit, Townsend s-a mutat acolo împreună cu unul dintre prietenii săi.

Cei doi au transformat în scurt timp apartamentul de 750 de metri pătrați într-o casă, adăugând o canapea, o masă și chiar un PlayStation.

„Noul plan nu mai era doar de a locui în mall pentru doar o săptămână, ci acum era pur și simplu de a trăi în mall”, a spus Townsend.

Un zid de beton și o ușă de serviciu

Acesta chiar a construit un zid de beton și o ușă de serviciu pentru a ține ascunsă locuința. A trăit în pace timp de 4 ani înainte ca planul să înceapă să se destrame. Înainte de a fi prins, Townsend plănuia să instaleze podele din lemn, un al doilea dormitor și o bucătărie.

În cele din urmă, agenții de securitate au găsit proprietatea secretă. Într-o zi, Townsend și prietenul cu care locuia acolo au găsit ușa de la baie spartă, iar PlayStation-ul, obiectele de artă și albumul foto dispăruseră.

Cei doi au început să folosească „locuința” doar noaptea, fără să știe că paznicii de securitate au fost responsabili de spargere și că de atunci îi supravegheau.

Prins în cele din urmă în locuință, Townsend a fost acuzat de violare de domiciliu. El a insistat că „întregul demers a fost făcut din compasiune pentru a înțelege mai mult mall-ul și viața de cumpărător”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase