Home » D:News » Când se aprind luminițele de Crăciun în București?

Când se aprind luminițele de Crăciun în București?

Când se aprind luminițele de Crăciun în București?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 07.11.2022

Primăria Capitalei a început recent montarea instalațiilor pentru iluminatul festiv de sărbători, acesta urmând să fie aprins la 1 decembrie.

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală de Iluminat Public București, a început recent montarea instalațiilor pentru iluminatul festiv de sărbători din Capitală.

Potrivit Primăriei Generale din București, luminițele vor fi aprinse în seara zilei de 1 decembrie, odată cu iluminatul public.

Ce zone vor avea luminițe de Crăciun în București?

Aproape 3.000 de instalații luminoase, care utilizează tehnologia LED pentru un consum eficient, vor împodobi zone precum bd. Magheru, Piața Universității, Piața Romană, bd. Lascăr Catargiu, bd Kiseleff, bd. Unirii și Piața Presei Libere.

„Instalațiile luminoase sunt aceleași din anii trecuți, nu au mai fost cumpărate sau închiriate alte echipamente”, anunță, vineri, Primăria Capitalei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase