Home » D:News » Un mire s-a dus în sicriu la propria nuntă. De ce a făcut asta?

Un mire s-a dus în sicriu la propria nuntă. De ce a făcut asta?

Un mire s-a dus în sicriu la propria nuntă. De ce a făcut asta?
Foto: Pixabay
Publicat: 15.11.2022

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Alegerea morbidă nu a fost explicată până acum, însă imaginile au adunat un număr impresionant de vizualizări.

Dorința de a impresiona pare uneori să prevaleze asupra bunului gust și chiar asupra bunului simț. Iar dacă se cade în capcana spectacolului cu orice preț, criticile vor curge cu siguranță mai mult decât de obicei.

Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulțumire generală în rândul invitaților. Mirele a ales să ajungă la nuntă închis într-un sicriu.

De ce s-a dus un mire în sicriu la propria nuntă?

După ce unul dintre invitații la nuntă a filmat nunta neobișnuită și a postat-o online, clipul a devenit viral pe TikTok, oamenii punând la îndoială alegerea ciudată a mirelui: „Este o înmormântare? Nu, așa a decis prietena mea să meargă la altar”.

Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacția miresei nu a fost înregistrată, însă scurtul videoclip a stârnit controverse și a adunat un număr impresionant de 6,8 milioane de vizualizări, scrie Mirror.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase