Home » D:News » Un cașalot eșuat pe o insulă canadiană avea 150 kg de unelte de pescuit în stomac

Un cașalot eșuat pe o insulă canadiană avea 150 kg de unelte de pescuit în stomac

Un cașalot eșuat pe o insulă canadiană avea 150 kg de unelte de pescuit în stomac
Foto: Profimedia
Publicat: 24.11.2022

Un cașalot de 14 metri a fost găsit eșuat pe o insulă din Canada cu 150 kilograme de unelte de pescuit în stomac.

Cașalotul a a murit în chinuri groaznice pe o insulă canadiană, din cauza ingerării unei mase uriașe de unelte de pescuit.

În stomacul său, echipa de 15 veterinari și biologi marini care a făcut autopsia a găsit o masă informă, lungă de peste 1 metru și cântărind până la 150 de kilograme. Imaginile sunt dramatice!

Un cașalot a murit din cauza unor unelte de pescuit în stomac

Cașalotul (Physeter macrocephalus), un exemplar adult cu o lungime de aproximativ 14 metri, era foarte slab. Experții cred că a murit de foame din cauza unei obstrucții a tractului digestiv.

A fost văzut de câțiva trecători zbătându-se pe plajă, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața.

Tragedia, cauzată de neglijența și lipsa de civilizație a oamenilor, a avut loc pe o plajă de pe insula Cape Breton, o insulă din provincia canadiană Nova Scotia.

Specimenul fusese reperat la începutul lunii noiembrie, dar rezultatele autopsiei au fost făcute publice abia în ultimele zile.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase