Home » D:News » O femeie din Mexic a fost tranșată pentru organe de un bărbat cunoscut pe Internet

O femeie din Mexic a fost tranșată pentru organe de un bărbat cunoscut pe Internet

O femeie din Mexic a fost tranșată pentru organe de un bărbat cunoscut pe Internet
Foto: @Gerda/Unsplash
Publicat: 27.11.2022

O femeie de 51 de ani din Mexic a fost ucisă și tranșată pentru organe de către un bărbat cunoscut pe internet. Femeia călătorise aproape 5.000 de kilometri să-l întâlnească pe bărbat, după ce au conversat pe o aplicație de dating.

Blanca Arellano a călătorit 5.000 de kilometri pentru a-l întâlni pe Juan Pablo Jesús Villafuerte, dar a avut parte de o moarte oribilă. Femeia a fost ucisă și tranșată, iar bărbatul a fost arestat sub acuzația de „trafic de organe umane”.

Blanca l-a cunoscut pe o aplicație de dating pe Juan Pablo, în vârstă de 37 de ani, student la medicină umană și biotehnologie.

O femeie din Mexic a avut parte de un sfârșit groaznic

Femeia a luat avionul și a călătorit aproape 5.000 de kilometri, din orașul Mexico până în Lima, Peru. Cei doi petrecuseră o săptămână împreună și părea să fie vorba despre dragoste, cel puțin pentru femeie, care apoi a dispărut, scrie Daily Mail.

Ultimul contact cu familia l-a avut pe 7 noiembrie. O nepoată a acesteia a cerut ajutor pe Twitter, dar l-a contactat și pe Juan Pablo, care i-a răspuns că femeia a decis să plece pentru că nu putea să-i ofere viața pe care și-o dorea și se plictisea cu el.

Pe 9 noiembrie, pe o plajă a fost găsit un cap și s-a stabilit că este al femeii din Mexic. La scurt timp după aceea, au fost găsite și alte părți ale corpului.

Între timp, Juan Pablo postase pe TikTok organe umane. Bărbatul a fost arestat la scurt timp după aceea.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase