Home » D:News » Obiecte care i-au aparținut lui Marilyn Monroe, scoase la licitație

Obiecte care i-au aparținut lui Marilyn Monroe, scoase la licitație

Obiecte care i-au aparținut lui Marilyn Monroe, scoase la licitație
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 27.11.2022

Mai multe obiecte care i-au aparținut lui Marilyn Monroe sunt scoase la licitație. Printre acestea se află un bilet scris de mână de bărbatul care s-a dovedit ulterior a fi tatăl ei biologic.

175 de obiecte fac parte din „Present: Icons & Idols Hollywood”, licitație organizată de Julien’s Auctions și Turner Classic Movies, în Beverly Hills și online, care va avea loc pe 17 și 18 decembrie.

Printre obiectele scoase la vânzare se numără un bilet scris de mână de bărbatul care s-a dovedit ulterior a fi tatăl biologic.

Un bilet trimis în împrejurări nefericite

Biletul provine de la Charles Stanley Gifford și pare să fie singura dovadă materială a unei legături sau forme de comunicare între acest bărbat și celebra sa fiică. Se crede, de asemenea, că Gifford i-a înmânat biletul fiicei sale în timp ce aceasta se afla în spital.

„Dragă Marylyn (nume scris greșit – n.r.)”, scrie pe ea, „această felicitare de însănătoșire grabnică este și pentru a-ți spune că multe gânduri și urări de bine te însoțesc în fiecare zi. Și, de asemenea, o rugăciune”. Biletul este semnat „Stanley Gifford, Red Rock Dairy Farm, Hemet, California”.

Ce alte obiecte ale lui Marilyn Monroe vor fi licitate?

„Am descoperit acest bilet din întâmplare, în timp ce pregăteam arhivele personale ale lui Marilyn Monroe pentru vânzare”, a declarat colecționarul Scott Fortner: „Este singurul document cunoscut care dovedește o relație între Monroe și Gifford și care rezolvă misterul dacă ea a avut vreun contact cu tatăl ei biologic. Documentul este estimat la o valoare cuprinsă între 2.000 și 3.000 de dolari.”

Printre alte obiecte scoase la vânzare se numără truse de farduri și rochii, evaluate la peste 80.000 de dolari.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase