Home » D:News » „Vrea cineva să iasă cu mine? Sunt singur”. Singurătatea unei generații, dezbatere virală pe Internet

„Vrea cineva să iasă cu mine? Sunt singur”. Singurătatea unei generații, dezbatere virală pe Internet

„Vrea cineva să iasă cu mine? Sunt singur”. Singurătatea unei generații, dezbatere virală pe Internet
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 12.12.2022

„Vrea cineva să iasă cu mine? Sunt singur”. Un tânăr cântăreț din Bari, Italia, a dat naștere, fără să vrea, unei dezbateri uriașe despre singurătatea generației Z. Postarea sa a devenit virală.

„Vrea cineva să iasă cu mine? Sunt singur” – apel devenit viral pe TikTok, cu peste 300.000 de vizualizări, 25.000 de like-uri și 873 de comentarii.

Potes, un cântăreț din Bari, a deschis astfel, fără să vrea, o dezbatere uriașă despre singurătatea generației Z și nu numai. În ciuda numeroaselor rețele sociale pe care le avem la dispoziție, a divertismentului virtual și a ușurinței de a putea discuta cu oricine, oriunde în lume, din spatele unui PC sau smartphone, în unele cazuri, izolarea în lumea reală este mai ușoară decât ne imaginăm, relatează La Repubblica.

„De ce suntem cu toții atât de singuri?”

„O zi pe săptămână, atunci când ies în oraș, decid să merg la Bari și merg singur, pentru că nu am prieteni cu care să ies. Să o aud pe mama spunând Pot veni eu ca să nu ieși singur este doar un alt motiv de durere”, a scris cântărețul.

Postarea a fost urmată de un valul de răspunsuri, mesaje și invitații: „Mergem împreună? Nici eu nu am cu cine să ies în oraș”, a scris o fată.

„Până acum am preferat să fac totul singur, m-am obișnuit să-mi fie bine așa”, a comentat un tânăr.

„De ce suntem cu toții atât de singuri„, s-a întrebat altul.

„Social media ar trebui să servească și acestui scop, pentru a găsi parteneri de călătorie și apoi să cultivăm prietenii bune. Nu renunțați”, a afirmat o tânără.

„Îți dau un sfat. acceptă să ieși cu mama ta, pentru că atunci când nu va mai fi, o vei regreta”, a comentat o alta.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase