Home » D:News » Poliția din Mexic a găsit un pui de tigru într-un portbagaj

Poliția din Mexic a găsit un pui de tigru într-un portbagaj

Poliția din Mexic a găsit un pui de tigru într-un portbagaj
Foto: Pexels
Publicat: 31.12.2022

Poliția din Mexic care a oprit o mașină pe autostradă pentru o infracțiune minoră de circulație a avut surpriza să găsească un pui de tigru în portbagaj.

În mașină se afla un cuplu, iar ofițerii au declarat că au devenit suspicioși atunci când cei doi au reacționat „agresiv” și au încercat să fugă. Poliția municipală din orașul El Marqués a descris modul în care cuplul a fost oprit de ofițeri.

„Datorită unei manevre rapide, ofițerii au reușit să le blocheze calea cu o mașină de patrulare și să-i aresteze imediat”, au scris aceștia într-un comunicat de presă citat de BBC.

Ce căuta un pui de tigru într-un portbagaj?

În timpul percheziției vehiculului, polițiștii au dat peste puiul de tigru așezat între mai multe valize din portbagaj. De asemenea, au găsit patru pistoale și aproape 100 de cartușe. Puiul a fost luat de polițiști și va fi îngrijit de experți cu scopul de a-l duce înapoi în „habitatul său natural”.

Nu este prima dată când un tigru a fost confiscat în Mexic. Traficanții de droguri dețin adesea animale exotice, iar contrabanda cu feline mari este o afacere profitabilă. Deținerea unui animal exotic în Mexic nu este ilegală, dacă proprietarul poate dovedi că acesta provine de la un comerciant autorizat și că s-a născut în captivitate.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase