Home » D:News » Cum au reuşit polițiștii din Houston să prindă un tigru bengalez scăpat pe străzi

Cum au reuşit polițiștii din Houston să prindă un tigru bengalez scăpat pe străzi

Publicat: 19.05.2021
Cum au reuşit polițiștii din Houston să prindă un tigru bengalez scăpat pe străzi
Sursa foto: Twitter Politia din Houston

India, un tigru bengalez, a fost găsit pe străzile din Houston. Este vorba despre un pui de 9 luni care cântăreşte 175 de kilograme.

India, un tigru bengalez, le-a dat fiori reci pe şira spinării celor cu care s-a intersectat pe străzile din Houston (SUA). Felina a fost căutată de zor, după după ce a evadat din captivitate.

Poliţia a dat publicităţii un clip în care India stă cuminte, ca să fie mângâiat. Giorgiana Cuevas, proprietara tigrului, a fost foarte fericită când l-a găsit. Imaginile au adunat rapid peste 60.000 de vizualizări.

India este un pui de 9 luni şi cântăreşte 175 de kilograme.

„Animalului îi place atenţia”

Ron Borza, comandantul de poliţie din Houston, a spus cum a reuşit să găsească tigrul, potrivit Mediafax.

„Ne-am întâlnit în partea de vest a oraşului. Am transferat tigrul la HPD şi Tigrul pare să aibă o stare foarte bună de sănătate. Am lăsat-o pe Gia să vină împreună cu noi, proprietarul tigrului, din cauza stresului prin care a trecut tigrul în ultimele două săptămâni, era, evident, agitat şi am intrat în remorcă cu el, Gia l-a hrănit în timp ce noi stăteam acolo şi-l mângâiem. Animalului îi place atenţia”, a explicat polițistul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase